آموزش روش پخت آبگوشت بوقلمون

بازدید: 459 بازدید
آموزش روش پخت آبگوشت بوقلمون

مواد لازم

  گوشت بوقلمون : نیم کیلو

  سیب زمینی : 2 عدد

  گوجه فرنگی : 2 عدد

  نخود : یک پیمانه

  سیر : 3 حبه

  پیاز متوسط : 1 عدد

  به متوسط : 1 عدد

  آلوچه : 4 عدد

  نمک : به میزان لازم

  فلفل : به میزان لازم

  زردچوبه : به میزان لازم

  رب گوجه فرنگی : به میزان لازم

  روغن حیوانی یا کره : یک قاشق غذاخوری

  آب : 4 لیوان


آبگوشت بوقلمون یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان غربی (ارومیه) است.در این غذا از گوشت بوقلمون استفاده می شود. همان طور که می دانید گوشت بوقلمون دارای خاصیت های زیادی است و امروزه به دلیل خواص زیادش طرفداران زیادی پیدا کرده است. گوشت بوقلمون به دلیل بافت خاصی که دارد در هنگام پخت حجم خود را از دست نمی دهد و کمترین میزان چربی اشباع شده و کلسترول را نسبت به گوشت قرمز دارد.در عین حال گوشت بوقلمون منبع غنی از انواع ویتامین B و ویتامین A می باشد. مصرف این گوشت در فصل سرما به خصوص برای کودکان و سالمندان بسیار مناسب است.بوقلمون کلسترول بد خون را کاهش می دهد.باعث ایجاد آرامش می شود و سرحالی را در بدن ایجاد می کند. باعث جلوگیری از سرطان می شود ، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.۱۵۰ گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسیدفولیک موردنیاز روزانه را تأمین می‌کند.همچنین منبع خوبی از پروتئین، سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامین‏های B1، B3، B6 و B12 و اسیدآمینه تریپتوفان است. گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذایی با پروتئین بالا و چربی کم است. کسانی که باید غذاهای کم‌چرب بخورند، می‏توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند. مصرف گوشت بوقلمون به دلیل کلسترول بالای این گوشت (بین دوازده تا چهارده درصد) برای افراد با کلسترول بالا مضر است و افراد دارای کلسترول بالا می‌توانند از قسمت‌های روشن‌تر گوشت بوقلمون که بدون پوست بوده و دارای چربی، چربی اشباع و کلسترول کمتری است استفاده کنند.اگر سینه مرغ و بوقلمون را مقایسه کنیم، میزان پروتئین موجود در گوشت مرغ بیشتر بوده و ازنظر میزان کلسترول، گوشت مرغ بدون پوست، کلسترول بسیار پایین‌تری نسبت به گوشت بوقلمون دارد؛ ازاین‌رو، با در نظر گرفتن این تفاوت، استفاده از گوشت مرغ برای بیماران دارای کلسترول بالا توصیه می‌شود.آبگوشت انواع مختلفی دارد که طرز تهیه برخی از آنها را در سایت می توانید ببیند از جمله :آب گوشت قنبید(کلم قمری) ، آبگوشت زابلی(قاتق) ، آبگوشت به و آبگوشت لیمو عمانی.


طرز تهیه

  مرحله 1

ابتدا پیاز را خرد کرده با روغن حیوانی یا کره کمی سرخ می کنیم.

  مرحله 2

گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده کمی تفت می دهیم.

  مرحله 3

نمک ، فلفل ، زردچوبه ، رب گوجه فرنگی و گوجه را به صورت له شده در آورده و به مواد اضافه می کنیم.

  مرحله 4

کمی صبر میکنیم تا مواد با گوشت مخلوط شود ، سپس نخود را اضافه نموده و پس از آن در قابلمه را می گذاریم و آن را روی شعله ملایم قرار میدهیم.

  مرحله 5

نیم ساعت قبل از خاموش نمودن یا بعد از اینکه گوشت پخت ، سیب زمینی ، به و آلوچه ها را اضافه می کنیم.و اجازه می دهیم که این مواد هم بپزند.بعد از پخت مواد غذا آماده است.

تهیه و ویرایش: مجله اینترنتی طنین

منبع: سایت اینترنتی غذا لند

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

Behdasht Dahan
Behdasht Badan
Arayeshi
Lavazem Barghi
Behdasht Khanevadeh
Shampoo and Care
Digital Watch
دسته بندی آموزش آشپزی غذاهای سنتی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت