آموزش روش پخت آش چغندر

بازدید: 656 بازدید
آموزش روش پخت آش چغندر

مواد لازم:

لبو: ۱ کیلو

رشته آش: ۲۵۰ گرم

قره قروت: ۲۰۰ گرم

نعنا داغ: به مقدار لازم

نخود: نصف پیمانه

لوبیا: نصف پیمانه

عدس: نصف پیمانه

نمک : به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم


آش چغندر به دلیل داشتن رنگ توجه برانگیز و طعم عالی بسیاری از افراد را به تهیه و پخت این آش مجاب کرده است. کودکان اغلب به دلیل طعم چغندر شاید تمایلی به مصرف آن نداشته باشند؛ والدین می توانند با استفاده از چغندر در این آش کودکان را از ارزش و خواص فراوان چغندر بهره مند کنند. چغندر به صورت پخته شده در انواع آش ها و حتی خورش ها نیز به مصرف می رسد. چغندر از انواع سبزی هایی است که ریشه فراوان داشته و سرشار از مواد قندی بسیار زیاد می باشد. قند طبیعی موجود در چغندر به اندازه ای فراوان و مناسب است که در مصرف آن در غذاها و حتی مرباها به قند زیادی احتیاج ندارید. چغندر سرشار از مواد معدنی از جمله فسفر، آهن و کلسیم است و خواص بسیار زیادی دارد. علاوه بر چغندر برگ های این گیاه خوردنی و پر خاصیت نیز قابلیت استفاده در غذاها را دارد و به عنوان سبزی در کنار غذاها میل می شود. آش چغندر را می توانید در وعده ناهار میل کنید. این آش یکی از پر خاصیت ترین و پر مصرف ترین غذاها است که به دلیل آبکی بودن در افطار نیز سرو می شود. از فواید درمانی چغندر می توان به درمان کم خونی، دفع سنگ کلیه، رفع یبوست، از بین بردن حساسیت های پوستی از جمله زگیل و رفع التهابات مثانه اشاره کرد. چغندر به دلیل مواد معدنی مناسب اشتها آور است و برای افرادی که عفونت های معده و یا اشتهای ضعیفی دارند بسیار مناسب است.

از انواع آش های مشابه با طعم و عطری عالی می توان به آش شلغم، برویشین ترش(بلغور ترش) ، آش کدو حلوایی و آش ماسوا اشاره کرد.


مراحل پخت:

مرحله 1

ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل در آب بگذارید تا خیس شوند.

مرحله 2

لبوها را به خوبی شسته ، پوست آنها را بگیرید و در قابلمه ای بگذارید تا کاملا پخته شوند.

مرحله 3

نخود و لوبیایی را که از قبل در آب گذاشته و خیس کرده اید به همراه عدس نیز در قابلمه ای دیگر با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند.

مرحله 4

لبوهایی را که پخته شده اند را به قطعات کوچک خرد کرده و یا رنده کنید.

مرحله 5

لبو و رشته آش را به حبوبات در حال پخت اضافه کنید تا رشته نیز بپزد.

مرحله 6

در آخرین مرحله ادویه ها و قره قروت را به آش اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 7

بعد از پخت کامل آش نعنا داغ را به عنوان تزئیین آش آماده کرده، آش را در ظرف مناسب با نعنا تزئیین کرده و سپس نوش جان کنید.


تهیه و ویرایش : مجله اینترنتی طنین

منبع: سایت اینترنتی غذا لند

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

فقط امروز، این تیشرت زیبا رو با کلی تخفیف بخرید!

تیشرت طرح آرزو

دیگه نگران ناهارِ سر کار نباشید! غذاتو سالم بخور!

ظروف نگهدارنده

شلوارک جین، نصف قیمت. فقط همین امروز!

شلوارک جین برند سوپر درای

ست سرویس قابلمه آشپزخونه، با تخفیف خیلی ویژه!

ست سرویس قابلمه

این کیف دستی زیبا رو امروز با صد هزار تومن تخفیف بخرید!

کیف دستی زنانه

خانمهای خوش سلیقه حتماً باید اینو ببینید!

lux box

دسته بندی آش و حلیم آموزش آشپزی غذاهای سنتی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

یک پاسخ به “آموزش روش پخت آش چغندر”

  1. با سلام خدمت مدیر فروشگاه بزرگ و جهانی طنین
    بسیار از مطالبتون لذت می برم . مخصوصآ جدیدا که دارید اموزش اشپزی هم میذارید
    خانم من امروز ناهار اش چغندر رو از روی اموزش شما برایم درست کرد ، بسیار خوشمزه بود . ممنون از مطالب مفیدتون .
    اگه میشه آموزش آش کِرف و پِرزوله هم بذارید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت