مواد لازم:
- آلو : 10 عدد
- پیاز متوسط : 1 عدد
- تخم مرغ : 1 عدد
- شکر یا نبات : در صورت تمایل
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
- روغن : به مقدار لازم(ترجیحا 2 قاشق غذاخوری )
در گذشته به دلیل در دسترس نبودن انواع و اقسام مواد غذایی مردم بیشتر از غذاهای تولیدی خودشان استفاده میکردند. چون بیشتر مردم کشاورز و دامدار بودند، به اجبار غذاهایی درست میکردند که کم هزینه و مواد آن در محل بود به همین علت از انواع اشکنهها همانند عدس، آلو، گشنیز، آرد، قاتق بنه و… استفاده میکردند. اشکنه آلو یکی از این غذاهاست که سالیان سال با ایرانیان همراه بوده و جزو ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی محسوب می شود. این غذا حتی می تواند خواص درمانی بسیار مناسبی داشته باشد؛ برای کسانی که از ناراحتی های معده و روده رنج می برند یا یبوست دارند.
مراحل پخت اشکنه آلو :
- مرحله 1
آلو را خیس کرده و اجازه می دهیم چند ساعت خیس بخورد.پس از چند ساعت هسته های آنها را جدا می کنیم.
- مرحله 2
پیاز و ادویه ها را در روغن سرخ می کنیم و آن را به آب آلو اضافه می کنیم و به مقدار لازم آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا آب جوش آید.
- مرحله 3
پس از جوش آمدن آب،تخم مرغ را هم به آن اضافه می کنیم.
- مرحله 4
در صورت تمایل در این مرحله شکر یا نبات را اضافه می کنیم.نیم ساعت اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم پخته شود.
تهیه و ویرایش : مجله اینترنتی طنین
منبع: سایت اینترنتی غذا لند